Vill du göra din livsresa?

Då välkomnar vi dig att följa med på vår sponsor resa som vi kallar ” två världar”. 2018 kommer vi att genom föra 3 sponsor resor. Efterfrågan är mycket stor till vår glädje. Vid varje resa får 10 – 12 personer möjlighet att följa med på denna spännande upplevelse. Aktuella datum är den 9-21 februari (Fullbokad), den 12 – 23 oktober

Du får uppleva Kenyas naturliv under en oförglömlig safari under 1 dygn i Tsawo East och övernatta i tält där du har The Big Five in på knuten, utan staket. Lokal guide följer med på resan.

Du får även följa med till underbara Diani Beach och övernatta i all enkelhet med olika apor utanför huset.

Vi besöker även Causerina House som är ett barnhem för föräldralösa barn och vi kommer även att besöka projektet Feed500 som vi är delaktiga i och självklart kommer vi ta en sväng och se hur det går med vår mark där Mtwapa Trauma och Rehabcenter håller på att byggas.

Resfakta
Land: Mombasa, Kenya
Reselängd: 9 februari-21 februari eller 12-23 oktober
Gruppstorlek: 10-12 personer
Prisinformation: Kontakta oss för mer info. (ca 25.000 kr inklusive resa)
Visum krävs: Visum krävs. Du ansöker och betalar själv för ditt visum. Från och med 1 juli 2015 har Kenya infört ett elektroniskt turistvisum. På denna webbsida kan ni resenärer ansöka om visumet som förskottsbetalas med kreditkort. Viseringsavgiften ligger på USD 50 plus en serviceavgift på USD 1. Efter registreringen på hemsidan tar det omkring 7 dagar innan visumet utfärdas. Visumet är giltigt i 90 dagar efter det har beviljats. Det elektroniska visumet ska skrivas ut och tas med tillsammans med passet och visas upp vid ankomsten till Kenya. Passet måste vara giltigt i minst 6 månader efter att man anlänt till Kenya. Du kan även ansöka om visum via Kenyas ambassad  i Stockholm, det tar 24 timmar för att få det via ambassaden.
Avreseflygplats: Stockholm Arlanda, du bokar och betalar själv för din resa.  Stockholm-Mombasa med Ethiopian Airlines, se hemsida för bästa pris: https://www.flygresor.se (5000 kr t/r per person)
Boende: Severin Sea Lodge,  frukost, https://www.youtube.com/watch?v=eN-bZMfhHxw
Boende Safari:  Satao Camp, https://www.youtube.com/watch?v=WJhPQkC5AVw
Boende Diani: Stilts,  http://www.stiltsdianibeach.com/accommodations

Program för resan februari 2018 – Klicka här >>>

Program för resan oktober 2018 – Klicka här >>>

Mer information och praktiska råd – Klicka här >>>

Mer information och om hur du bokningar kontakta oss!

Sagt om resan:
Varje dag går mina tankar till allt jag fick se dessa dagar!

Jag vill börja med att tacka för en fantastisk resa. Ni hade verkligen satt ihop ett koncept som var perfekt. Balans mellan underbart och sorgligt, kul och tragiskt, aktivitet och vila. Jag är imponerad av hur välorganiserat allt var, man skulle kunna tro att ni aldrig gjort annat än fixat sponsor resor till Kenya.

 

Maria Cederlöf

+46 (0)708-97 35 02

Michaela Wall

+46 (0)709-98 54 98

 

 

 

OK
På Traumacenter Kenya använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?